Kinderopvang ROMI

ALLES ONDER ÉÉN DAK EN DE OPVANG GOED GEREGELD !!
De kleinschalige Kinderopvang ROMI (www.kinderopvangromi.nl) sluit nauw aan bij identiteit van de Prins Willem Alexanderschool. Op deze manier is het laagdrempelig - onder 'hetzelfde dak - dat geeft de ouder(s) een vertrouwd gevoel. Kinderopvang ROMI is van mening dat opvang een verlengstuk is van thuis.Wanneer men schoolgaande kinderen heeft, kan men bewust kiezen voor Christelijke kinderopvang en in het verlengde daarvan voor een Christelijke basisschool. De locaties van ROMI zijn:

Zuiderzeestraatweg 62, 8081 LD   Oostendorp Peuterspeelzaal voor 2-4 jr, Kinderdagverblijf 0-4 jr & BSO
Van Asch van Wijcklaan 57, 8096 AG Oldebroek Peuterspeelzaal voor 2-4 jr., Kinderdagverblijf 0-4 jr & BSO
Berberisstraat 11, 8091 KK Wezep Peuterspeelzaal voor 2-4 jr., Kinderdagverblijf 0-4 jr. & BSO

Op alle locaties geldt onze service van: Structurele opvang - Flexibele opvang - Uurtje factuurtje - 40,48 of 52 weken opvang gedurende maandag tot en met vrijdag. Hieronder een overzicht van de openingstijden op maandag tot en met vrijdag:

Kinderdagverblijf: 06.30 - 18.30 u. (verlengde opvang vanaf 06.30 u.)
Buitenschoolse opvang:06.30 - 08.30 u. (idem verlengde opvang & 12.00/15.00-18.30 u.
Op dinsdag(!) is de BSO geopend vanaf 12.00 uur
Peuterspeelzaal vanaf 08.45 - 11.45 uur. (inloop tussen 08.30 - 08.45 u.

U hoeft geen binding met de Prins Willem Alexanderschool te hebben om gebruik te maken  van de faciliteiten van ROMI. Wij halen uw kind(eren) ook gratis op van andere scholen binnen de gemeente Elburg. Op deze manier hoeft u na uw werk maar naar 1 locatie te gaan om uw kinderen op te halen. Wel zo gemakkelijk en bovendien zien de broertjes en zusjes elkaar! Informeert u gerust naar de mogelijkheden. Geeft u maar aan wat u nodig acht en wij zullen een passende offerte voor u maken. U zult versteld staan van de mogelijkheden bij Kinderopvang ROMI. Flexibiliteit is onze kracht!